• pa'u-001

O faiga fa'atekonolosi autu ile teuina o maa 2022-2030 Sungrow Q&A

Tekinolosi autu1 (1)
O le PV inverter gaosi oloa Sungrow's energy storage division sa aafia i le battery energy storage system (BESS) solutions talu mai le 2006. Na auina atu le 3GWh of energy storage i le lalolagi atoa i le 2021.
O lana pisinisi e teu ai le malosi ua fa'alauteleina e avea ma tu'uina atu o turnkey, tu'ufa'atasi BESS, e aofia ai Sungrow's in-house power conversion system (PCS) technology.
O loʻo faʻatulagaina le kamupani i le 10 pito i luga ole BESS system integrators ile suʻesuʻega faaletausaga a le IHS Markit mo le 2021.
O le faʻamoemoe i mea uma mai le avanoa e nofo ai i le tele-faʻatasi ai ma le taulaʻi tele i le la-plus-teuga i le tele o mea aoga - matou te fesili ia Andy Lycett, le pule o le atunuu o Sungrow mo Peretania ma Aialani, mo ona manatu i faiga e ono faʻaalia. le alamanuia i tausaga a sau.
O a nisi o faiga fa'atekonolosi autu e te manatu o le a fa'atulagaina ai le fa'aputuina o le malosi i le 2022?
Pulea vevela o sela maa e taua tele i le faatinoga ma le umi o soʻo se faiga ESS.Se'i vagana ai le aofa'i o ta'amilosaga o tiute, ma le matua o ma'a, e tele lona a'afiaga i le fa'atinoga.
O le olaga atoa o maa e matua afaina lava i le puleaina o le vevela.O le lelei o le pulega fa'avevela, o le umi fo'i o le ola fa'atasi ma le maualuga e maua ai le gafatia fa'aoga.E lua auala autu i tekinolosi faʻamafanafana: faʻafefe-ea ma faʻafefe vai, Sungrow talitonu o le suavai faʻamalo le teuina o le malosi o le a amata ona pulea le maketi i le 2022.
E mafua ona o le malulu o le vai e mafai ai e sela ona maua le vevela tutusa i totonu o le masini ae faʻaitiitia le malosi e tuʻuina atu, taofi le vevela, tausia le saogalemu, faʻaitiitia le faʻaleagaina ma mafai ai ona maualuga le faʻatinoga.
O le Power Conversion System (PCS) o le vaega autu lea o meafaigaluega e faʻafesoʻotaʻi le maa ma le faʻasologa, faʻaliliuina le DC faʻasaoina le malosi i le AC transmissible malosi.
O lona gafatia e tu'uina atu 'au'aunaga feso'ota'iga eseese e fa'aopoopo i lenei galuega o le a a'afia ai le fa'atinoina.Ona o le televave o le atinaʻeina o malosiaga faʻafouina, o loʻo suʻesuʻeina e le aufaipisinisi le gafatia gafatia o le BESS e lagolago ai ma le mautu o le eletise, ma o loʻo faʻasalalau atu auaunaga eseese.
Mo se faʻataʻitaʻiga, [i Peretania], Dynamic Containment (DC) na faʻalauiloaina i le 2020 ma o lona manuia ua saunia ai le auala mo Dynamic Regulation (DR)/Dynamic Moderation (DM) i le amataga o le 2022.
E ese mai i nei auaunaga fa'avavevave, na fa'asalalauina fo'i e le National Grid le Stability Pathfinder, o se poloketi e su'e ai auala sili ona taugofie e foia ai fa'afitauli mautu i luga o feso'otaiga.E aofia ai le su'esu'eina o le inertia ma le Short-Circuit sao o fa'ata'i fa'avae fa'avae.O nei 'au'aunaga e le gata e mafai ona fesoasoani i le fausiaina o se feso'ota'iga malosi, ae maua ai fo'i tupe maua tele mo tagata fa'atau.
O le faʻatinoga o le PCS e tuʻuina atu auaunaga eseese o le a aʻafia ai le filifiliga o le BESS system.
DC-Coupled PV+ESS o le a amata ona faia se sao sili atu ona taua, ona o aseta o loʻo i ai nei o loʻo vaʻavaʻai e faʻamalieina le faʻatinoga.
O le PV ma le BESS o loʻo faia se sao taua i le alualu i luma i le net-zero.O le tu'ufa'atasiga o nei tekinolosi e lua ua su'esu'eina ma fa'aoga i le tele o galuega.Ae o le tele o latou e faʻapipiʻiina AC.
O le DC-coupled system e mafai ona faʻasaoina le CAPEX o meafaigaluega muamua (inverter system / transformer, ma isi), faʻaitiitia le tulagavae faʻaletino, faʻaleleia le lelei o le liua ma faʻaitiitia le faʻaitiitia o le gaosiga o le PV i le faʻataʻitaʻiga o le maualuga DC / AC ratios, lea e mafai ona faʻamanuiaina pisinisi. .
O nei faiga fa'afefiloi o le a sili atu ona fa'atonutonuina ma tu'u atu le gaosiga o le PV ma fa'ateleina ai le tau o le eletise gaosia.E le gata i lea, o le ESS system o le a mafai ona mitiia le malosi i taimi taugofie pe a semanu e le toe faʻaogaina le fesoʻotaʻiga, ma faʻafefe ai le aseta fesoʻotaʻiga.
O le umi o le taimi e teu ai le malosi o le a amata foi ona faʻateleina i le 2022. 2021 e mautinoa lava o le tausaga lea na tulaʻi mai ai le faʻaogaina-tele PV i Peretania.O fa'ata'ita'iga e fetaui ma le umi o le taimi e teu ai le malosi e aofia ai le sele maualuga, maketi gafatia;fa'aleleia atili o le fa'aogaina o feso'ota'iga e fa'aitiitia ai tau o felauaiga;fa'amama avega maualuga mana'omia e fa'aitiitia ai le fa'aleleia o gafatia fa'afaigaluega, ma i'u ai ina fa'aitiitia le tau o le eletise ma le malosi o le kaponi.
O loʻo manaʻomia e le maketi le teuina o le malosi mo se taimi umi.Matou te talitonu o le 2022 o le a amata ai le vaitau o ia tekinolosi.
Hybrid Residential BESS o le a faia se sao taua i le gaosiga o le malosi lanu meamata / faʻaaogaina suiga ile tulaga o aiga.Tau-e aoga, saogalemu, BESS nofoia Hybrid lea e tu'ufa'atasia le PV o le taualuga, maa ma se fa'aoga fa'apipi'i fa'apipi'i-ma-ta'alo e maua ai se microgrid fale.Faatasi ai ma le siʻitia o le tau o le malosi ma le tekonolosi ua sauni e fesoasoani i le faia o le suiga, matou te faʻamoemoe e vave faʻaogaina i lenei vaega.
Sungrow's ST2752UX sua-maalili maa faʻaputuina le malosi faʻapipiʻi faʻatasi ma le AC-/DC-soʻotaga faʻaoga mo fale eletise.Ata: Sungrow.
Ae fa'afefea i tausaga i le va o le taimi nei ma le 2030 - o le a se mea e ono a'afia ai le fa'atinoina o faiga fa'atekinolosi?
E tele mea o le a a'afia ai le fa'aogaina o le fa'aogaina o le malosi i le va o le 2022 i le 2030.
O le atina'eina o tekonolosi fou o sela e mafai ona tu'uina i totonu o fa'atauga fa'apisinisi o le a atili una'ia ai le fa'agasolo atu o faiga e teu ai le malosi.I nai masina ua tuanaʻi, ua matou vaʻaia le oso tele i le tau o mea mataʻutia o le lithium lea e oʻo atu ai i le siʻitia o tau o faiga e teu ai le malosi.Atonu e le mafai ona gafatia le tamaoaiga.
Matou te fa'amoemoe o le isi sefulu tausaga o lumana'i, o le a tele mea fou i le tafe o le maa ma le vai-setete i le solid-state maa atina'e.O fea tekinolosi e mafai ona faʻaogaina e faʻalagolago i le tau o mea mataʻutia ma le vave ona mafai ona aumaia manatu fou i maketi.
Faatasi ai ma le faʻateleina o le saoasaoa o le faʻaogaina o faiga e teu ai le malosi o le maa talu mai le 2020, o le toe faʻaaogaina o maa e tatau ona mafaufau i ai i nai tausaga o lumanaʻi pe a ausia le 'End-of-Life'.E taua tele lenei mea e tausia ai se siosiomaga gafataulimaina.
Ua tele fa'alapotopotoga su'esu'e o lo'o galulue i su'esu'ega toe fa'aaogaina o ma'a.O lo'o latou taula'i atu i autu e pei o le 'fa'aogaina fa'asolosolo' (fa'aaogā fa'asologa o puna'oa) ma le 'ta'ape sa'o'.E tatau ona mamanuina le faiga e teu ai le malosi ina ia faigofie ai le toe fa'aaogaina.
Ole fa'asologa o feso'ota'iga feso'ota'iga o le a a'afia ai fo'i le fa'aogaina o faiga e teu ai le malosi.I le faaiuga o le 1880, sa i ai se taua mo le puleaina o le eletise i le va o le AC ma le DC system.
Ua manumalo le AC, ma ua avea nei ma faavae o le laina eletise, e oo lava i le 21st seneturi.Ae ui i lea, o lenei tulaga o loʻo suia, ma le maualuga o le faʻaogaina o le eletise eletise talu mai le sefulu tausaga talu ai.E mafai ona tatou vaʻavaʻai i le atinaʻeina vave o faiga eletise DC mai le maualuga-voltage (320kV, 500kV, 800kV, 1100kV) i le DC Distribution Systems.
O le teuina o le malosi o le maa e mafai ona mulimulita'i i lenei suiga o feso'otaiga i le isi sefulu tausaga o lumana'i.
O le hydrogen o se autu vevela tele e uiga i le atinaʻeina o faiga e teu ai le malosi i le lumanaʻi.E leai se masalosalo o le Hydrogen o le a faia se sao taua i le vaega o le teuina o le malosi.Ae i le taimi o le faigamalaga o le atinaʻeina o le hydrogen, o tekinolosi faʻafouina o loʻo i ai nei o le a fesoasoani tele.
O lo'o iai nisi o galuega fa'ata'ita'i e fa'aaoga ai le PV+ESS e tu'uina atu ai le malosiaga e fa'aeletise ai mo le gaosiga o le hydrogen.O le a fa'amautinoa e le ESS se sapalai eletise lanu meamata / le motusia i le faagasologa o le gaosiga.


Taimi meli: Iul-19-2022